Rumspriser

Kastanjelunds Wärdshus är en charmig trelängad gård från 1900-talets början
Våra hotellrum ligger i vår östra flygelbyggnad, reception och matsalar är i
huvudbyggnaden och om vädret tillåter intas frukosten bäst i solen på kullerstensgården mellan husen.
Alla våra rum har de faciliteter man behöver och är personligt inredda.
Rummen har allt från bevarade takbjälkar på övervåningen, framtagen råspontsgolv i de flesta rummen samt en skön sittplats.

Hotellet har stängt till 17:e mars. Från den 18:e januari tar vi emot grupper och konferenser.
Rumspriser 2018:

Junior-svit 2150 kr/natt
Junior-sviterna är nu helt färdigbyggda, det är stora rum (32 kvadratmeter) där alla material är valda för att ge en extra genuin känsla. Vackra parkettgolv, svensktillverkade handtryckta, tapeter, hög takhöjd och höga fönster gör att rummet har det där lilla extra. Sviterna är utrustade med både eget massagebadkar och dusch, vattenkokare med te, liten kyl med förfriskningar. Här har vi även valt att inreda med handgjorda trämöbler, ställbara sängar och en skön sittgrupp. De har även en väl tilltagen uteplats i ett lugnt läge mot väster. Dessa ligger i flygelbyggnaden som ligger mitt emot byggnaden som våra tidigare hotellrum ligger.

Bo i huvudbyggnaden 1450 kr/natt
I huvudbyggnaden har vi endast ett rum. Detta är Tant Annas gamla rum som var föreståndarinna på Kastanjelund på 30- 40- och 50-talet. Vi har renoverat upp det till ett vackert rum i gammaldags herrgårdsstil. Det är ett rum med hög takhöjd, gott om fönster, handtryckta svensktillverkade tapeter och vacker takstuckatur. Rummet är 22 kvadratmeter stort.

Dubbelrum med egen uteplats 1450 kr/natt
Dessa rum varierar en del i storlek men i genomsnitt är de 20 kvadratmeter. Det är rum som känns lite ljusare än våra standardrum, av det extra fönstret som finns i fönsterdörren till uteplatsen. Rummen har god komfort med ställbara sängar och två sköna sittplatser. De har en väl tilltagen uteplats med två sittplatser och ett bord.

Dubbelrum 1250 kr/natt
Bra och trevligt inredda rum. Alla rum är olika och personligt inredda. Rummen har inga stora ytor (genomsnitt 15kvadratmeter totalt) men innehåller det man behöver för någon enstaka natts övernattning.

Enkelrum 950 kr/natt
Alla våra enkelrum har extra breda sängar.

Vår uppskattade frukostbuffé med hembakat surdegsbröd, hemkokta marmelader, charkuterier från trakten och mycket mer ingår i alla våra rumspriser

Boka direkt via vår bokningsknapp
eller nå oss på info@kastanjelund.se eller 044 23 25 33 om det inte finns det antal rum tillgängligt som ni önskar att boka.

Incheckning mellan 15-18 om inget annat överenskommits

Avbeställning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst.
Uteblir Ni utan avbeställning eller avbeställer senare än kl. 18.00 så debiteras Ni för ett dygn.

Önskar ni att äta i vår restaurang på kvällen rekommenderar vi att Ni bokar bord i förväg då det kan bli fullbokat

I vissa av våra dubbelrum får man ta med sig sin hund/katt. Det tillkommer en avgift på 150kr/natt och det är bra att känna till att det bara är i standarddubbelrummen man får ha djur och att dessa rum ligger på andra våningen utan hiss. Det är inte tillåtet att ha med sig sitt djur in i huvudbyggnaden där vi har vår reception och restaurang/frukostmatsal.

hotel1