Våra rum

Kastanjelunds Wärdshus är en charmig trelängad gård
från 1900-talets början. Våra hotellrum ligger i våra
flygelbyggnader, reception och matsalar är i
huvudbyggnaden och om vädret tillåter intas frukosten
bäst i solen på kullerstensgården mellan husen.
Alla våra rum har de faciliteter man behöver och är
personligt inredda.

 

 

För att se våra rumspriser gå in på vår onlinebokning och se på aktuellt datum

Junior-svit 
Junior-sviterna är stora rum (32 kvadratmeter) där alla material är valda för att ge en extra genuin känsla. Vackra parkettgolv, svensktillverkade handtryckta tapeter, hög takhöjd och höga fönster gör att rummet har det där lilla extra. Sviterna är utrustade med både eget massagebadkar och dusch, vattenkokare med te och en liten kyl. Här har vi även valt att inreda med handgjorda trämöbler, ställbara sängar och en skön sittgrupp. De har även en väl tilltagen uteplats i ett lugnt läge mot väster. Dessa ligger i flygelbyggnaden som ligger mitt emot byggnaden som våra tidigare hotellrum ligger.

Superiorrum
Våra superiorrum är större rum ca.24 kvadratmeter stora. Rummen har god sängkomfort, där de flesta har sängar som är ställbara. Rummen har även två sköna sittplatser. 4st har en väl tilltagen uteplats med två sittplatser och ett bord.

Litet Dubbelrum
Bra och trevligt inredda rum. Alla rum är olika och personligt inredda. Rummen har inga stora ytor (genomsnitt 15kvadratmeter totalt) men innehåller det man behöver för någon enstaka natts övernattning. 4 st har egen balkong.

 

Vår uppskattade frukost med hembakat surdegsbröd, hemkokta marmelader, charkuterier från trakten och mycket mer ingår i alla våra rumspriser

Boka direkt via vår bokningsknapp
eller nå oss på info@kastanjelund.se eller 044 23 25 33 om det inte finns det antal rum tillgängligt som ni önskar att boka.

Incheckning mellan 15-18 om inget annat överenskommits

Ni kan avboka gratis fram till 2 dagar före ankomst. Ni kommer debiteras den första natten vid avbokning inom 2 dagar före ankomst. Om ni inte dyker upp förbehåller vi oss rätten att debitera er för hela vistelsen.

Önskar ni att äta i vår restaurang på kvällen rekommenderar vi att Ni bokar bord i förväg då det kan bli fullbokat, särskilt i dessa tider då vi har fått ta bort bord för att kunna hålla avstånd mellan sällskapen

I vissa av våra dubbelrum får man ta med sig sin hund/katt. Det tillkommer en avgift på 150kr/natt och det är bra att känna till att det bara är i de små dubbelrummen med uteplats man får ha djur. Det är inte tillåtet att ha med sig sitt djur in i huvudbyggnaden där vi har vår reception och restaurang/frukostmatsal.

fran-iphone-288

badrum-juniorsvit

dubbelrum-i-huvudbyggnaden

dsc02428

dubbelrum-ej-hund

dsc02418