Meny

 

Snart börjar vi med årets julbord, läs mer under fliken gåsamiddag och julbord

Fredagen den 20 /11 och lördagen den 21/11 kommer vi erbjuda följande meny:

Förrätter

Havskräfta, fänkål och krondillskum

*

Vildand från Vittskövle, svartrot, morot och shiitake

 

 

Varmrätter

Hälleflundra, blomkål, mangold och tomater

eller

Dovhjort, rödbeta, jordärtskocka, kantareller och spetskål

 

 

Desserter

Tre svenska ostar med tillbehör och nyponknäcke

 

*

Plommonterinne, mandelkaka, blåbärsglass

*

 

Hallonmousse, chokladbrownie, hasselnötter, lakritsglass

 

 

 

6-rätter 815kr                     Vinpaket 535kr

5-rätter 745kr                     Vinpaket 475kr

4-rätter 645kr                     Vinpaket 380kr

3-rätter 545kr                     Vinpaket 290kr

2-rätter 435kr                     Vinpaket 200kr

Varmrätt 320kr

 

Meddela gärna allergi eller specialkost i förväg

Med reservation för ändringar

044 23 25 33
info@kastanjelund.se