Restaurangen

Slå er ner i en av våra matsalar och låt stearinljusen lysa upp en måltid med vällagad mat, väl valda viner och trivsam atmosfär. Sommartid dukas det upp till middag på vår kullerstensbelagda innergård.

Vi väljer omsorgsfullt ut det bästa från gårdarna i vår omgivning. För bästa resultat anpassas våra menyer efter råvarornas säsong. Till påsk plockar vi de första nässlorna, för att sedan njuta av sparrisen på försommaren och mot slutet av året blir det givetvis gås och julbord.

Öppettider

Restaurangens öppettider är :

Vi håller stängt till den 18 januari, då vi öppnar för grupper och konferenser.

Från påsk öppnar vi för privatpersoner på helger.
Övriga dagar tar vi emot på förfrågan för konferenser och gruppbokningar samt för våra förbokade hotellgäster.

I påsk har vi öppet följande:
Skärtorsdag från kl 18.00 – påskbuffé
Långfredag från kl 18.00 – påskbuffé
Påskafton från kl 18.00 – kökets 4-rätters meny
Påskdagen 13,00-14.00 – påskbuffé

Våra avbokningsregler är:
Avbokning, av hela bokningen eller delar av bokningen, ska ske senast dagen före, senast kl. 18, på telefon, mail eller telefonsvarare.

rest

rest1
rest2